Услуги

СОТ

“Джи Ес Ти” ЕООД има богат опит в изграждането на множество по функционалност и разнообразие охранителни системи. Ние следим най-новите технологични решения в бранша и можем да ви предложим най-модерните и сигурни системи за защитa на вашия апартамент, офис, къща, производствени предприятия и др. Предлагаме централизиране на обекти към водещи охранителни фирми с въоръжени автопатрули за реагиране.

Пожароизвестяване

Пожароизвестяването е основен фактор за безопасността на производството, дома или офиса ви. Системите за Пожароизвестяване са ново поколение в областта на сигурността и надежността, както и първата пречка пред опасности от огромни човешки и имуществени щети. Сериозният подход и предвидимостта на проблема е от изключително важно значение за сигурността на обитателите и бизнеса. Всеки обект има своя специфична нужда от системи за детекция на пожар. След внимателен анализ на функционалното предназначение на обекта, пожарната опасност като цяло и в детайли фирма „Джи Ес Ти”ще проектира, достави и изгради инсталацията съобразно спецификата на вашия обект.

Интелигентна къща

Интелигентната къща (модулни енергоспестяващи решения) Под понятието „интелигентна къща” се разбира къща, разполагаща с така наречената интелигентна система за управление. Това е компютър, свързан с всички технически съоръжения в къщата, който ги управлява и едновременно с това пести средства. Заедно с новата техника интелигентната къща залага и на фактора естетика. В една обслужваща функция могат да бъдат обединени безбройните функции за включване и изключване на лампите, щорите и другите уреди. Чрез тази функция могат да бъдат избегнати загрозените от многобройни комутационни устройства стени. Освен това, интелигентните къщи са в състояние да контролират присъствието на лица в домакинството и да извършват съответните действия например: включване и изключване на охранителната система, пожароизвестителната система, осветлините, регулиране на отоплението и температурата в помещението. Интелигентната къща може да предава и информация за състоянието на къщата чрез SMS , изпратен до телефона на собственика на къщата. IP мониторинг- управление през интернет. Подръжка на контрол на достъп.

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Системите за Видеонаблюдение се изграждат съобразно персоналното изискване на Клиента. Нашата роля е в избора на технически средства и монтаж за максимално добър краен резултат.

Контрол на достъп

Контрол на достъп обезпечава високо ниво на сигурност и контрол, възможност за регулиране на човекопотока във фирми, учереждения, производствени предприятия, офиси. Ограничаване на лица до определени помещения. Възможност за индентификация на потребителите. Варианти за достъп до помещения с високо ниво на сигурност /пръстови отпечатъци, ирисова диагностика/. Запис на всички възникнали събития, като дата, време и вид на събитие, номер на обекта, време на преминаване, номер на картата и името на притежателя й. Контрол на работно време.

Видеодомофони

Предлагаме ви Видеодомофонни и звънчеви системи от най-ново поколение, индивидуални и многопостови според вашите нужди и предпочитани.
Интернет и етернет мрежови проекти, структурно окабеляване и монтаж, поддръжка на компютри, хардуер и софтуер